Opdag Verden herhjemne

Hvis du følger med på vores Facebookside har du nok lagt mærke til, at vi er kommet hjem til Danmark igen. Hvis ikke, så kan jeg melde at vi blev taget ualmindeligt godt imod i lufthavnen af både familie og venner, som var mødt op med flag og blomster og nogle enkelte med tårer i øjnene. Siden vi kom hjem har vi fejret sølvbryllup for mine forældre, været på familiebesøg og ikke mindst nydt det gode vejr, som råder over Danmark i øjeblikket. Jeg har fået et sommerjob på Lolland og Fredrik drager snart afsted til sit sommerjob på Grønland, så der er ikke længe til, at vi er oppe i fart igen.

Her samtidig med at vi er kommet hjem er vi også blevet udgivet – det vil sige, en lille del af vores lange tur er blevet udgivet. Jeg har skrevet en artikel om vores vandretur på Lykia Yolu i Tyrkiet til magasinet Opdag Verden. Ikke nok med at de har købt den, hvilket i sig selv var en stor succes for mig, så har de også valgt at smække mig på forsiden. Morgenhår, morgenøjne und alles.

Jeg har netop hentet magasinet i Eventyrsport og det kan du også gøre hvis du vil læse om vores eventyr på vandrestien i Tyrkiet sammen med Rieke og Asbjørn. Som en funfact kan jeg melde at de i bladet også tester det telt, Robens Starlight 2, som vi havde med på turen, og jeg giver dem meget ret i deres test. Teltet viste specielt sit værd da Rieke og jeg sov i det på en mikroskopisk afsats vi selv havde bygget på en bjergside efter vores første vandredag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: