Et par bil-billeder fra Slovenien

Her er et par billeder fra Slovenien som Fredrik har taget. Vi er nået til Albanien nu og holder en kort pause på en bar og cafe, som ligger placeret på den charmerende plads mellem en landevej, en parkeringsplads og en tankstation, hvor dieselen er dyr. En liter koster 167 albanske Lek, som svarer til 9,3 kr. Vi har købt to sjove juicer, som vi drikker siddenende i en af de utallige brune sofaer i kunst-læder. Vores vært ryger smøger og ser noget på tv, der ligner “Live fra Folketinget”.

I morgen er det Fredriks fødselsdag, så i dag tager vi en lang køretur, så vi kan finde en hyggelig plads at slå lejr på til en hel dag. Vi når desværre ikke helt til det sydlige Tyrkiet for at mødes med vores studievenner Rieke og Asbjørn, som vi egentlig havde tænkt os, men det er også ok. For at nå det skulle vi have skyndt os en del mere, og det havde ikke været sjovt. Til gengæld når vi nok dertil om en uges tid, og så fanger vi dem der. Så kan vi fejre Fredriks fødselsdag lidt forsinket og gå med på resten af deres månedlange vandretur i Lykien.

_DSC3176
Når vi kører op ad bakke soder den gamle bil som en kæderyger. Det gav plads til et budskab.
_DSC3170
Lettere skeptisk Fredrik drikker te i Slovenien.
_DSC3153
Stjernehimmel over Slovenien. Stjernehimler og bil med telt bliver et meget brugt motiv på denne her tur.
_DSC3117
Topsi på bagsmækken af øsen, også i Slovenien.

One Comment on “Et par bil-billeder fra Slovenien

  1. Hej hej til jer begge Det kan man da kalde opdagelsesrejsende. I har opdaget et helt nyt land der slet ikke fandtes😏😁 Godt gået. Sikke nogle gode beskrivelser og billeder. Og sikke en fantastisk rejse – rigtig sjovt at få lov til at følge med. Ha det godt og gi gamle Hilux et par venlige skulderklap – den gør det godt. Krammer herfra Alleshave Det er nemmere at skrive denne vej fra.

    Den 13. okt. 2017 1.27 PM skrev “Fredrik & Topsi over land” :

    > Fredrik posted: “Her er et par billeder fra Slovenien som Fredrik har > taget. Vi er nået til Albanien nu og holder en kort pause på en bar og > cafe, som ligger placeret på den charmerende plads mellem en landevej, en > parkeringsplads og en tankstation, hvor dieselen er dyr. ” >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: