Begejstringen for et fold-ud-køkken

Det der med at være mere akademiker end håndværker er kommet til udtryk flere gange i vores proces de sidste par måneder. Det har dog ikke lagt en dæmper på begejstringen over de ting vi har fået bygget – Fredrik har i høj grad fokuseret på at bygge et el-system til bilen, baseret på to 12V batterier, solceller, lader og diverse forbrug. Jeg selv har fokuseret på livsnødvendige detaljer som et fold-ud-køkken…

Det famøse køkken er en kasse bygget i krydsfinér (skønt materiale, hvis ikke man bygger både), hvor top og side kan foldes ud til køkkenbord. Jeg havde flere problemer med at gå fra teori til praksis, men jeg syntes jeg er endt med et udemærket resultat. Jeg tror i hvert fald at sådan et køkken kan gøre det lidt sjovere at lave mad mens vi er på tur, samtidig med at det er en god løsning til opbevaring. Kogeblussene er vores to trangiaer, som vi kan tage af og tage med på vandreture når vi skal det. Servicet er ligeledes mugs, som vi også skal bruge på tur, men bestiksortimentet er udvidet en del. Der er også skabt plads til nogle essentielle madvarer og krydderier, som man bruger ofte.

Ved siden af kassen har vi nogle tætsluttende plastikkasser – IKEAs de største – til opbevaring af mad. Pt. er en ene fyldt til randen med quinoa. Man skal ikke fornægte næringsværdien i det stads!

IMG_6237

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: