Yoghurt? Æg!

Jeg forsøgte at bestille morgenmad i morges, og følgende samtale udspillede sig:

Mig: “Ambasha?” (en slags rundt brød, som de serverer på den lille morgenmadsrestaurant.)
Tjenerinden: “No ambasha blablabla...”
“Then yoghurt?”
“Eggs!”
“Yes, that would be nice. And yoghurt?”
“Bread!”
“Okay…” 

Og sådan gik det til at jeg fik røræg og hvidt brød til morgenmad i stedet for ambasha og hjemmelavet yoghurt. Der er ikke noget at sige til at det er lidt op ad bakke at forklare, at jeg gerne vil have mine grønsager uden kød. På plussiden fik jeg i dag røræg uden de kæmpe chilistykker i, som jeg i går nænsomt sorterede fra, så jeg ikke kom til at lide en pludselig død ved chili.

IMG_4809

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: